Malderburch - Centrum voor welzijn, wonen en zorg

Broekkant 16
6581 AE Malden
Telefoon: 024 3570570
E-mail: info@malderburch.nl

Zoek:

> Welzijn
> Wonen
> Zorg
> Ontmoeten

Zorgkaart Nederland

Sociale kaart Gem. Heumen

> Nieuws
> Algemeen
> Downloads

> Alzheimercafé

Dementiewijzer Gem. Heumen
 01 Is het dan toch dementie
 02 Dementie, en nu
 03 Zorg voor de mantelzorger
 04 Actief en betrokken blijven
 05 Hoe zorgt u voor uw vervoer
 06 Wat kan thuis
 07 Alles goed regelen
 08 Als thuis wonen niet meer gaat
 Folder aandacht voor dementie

> Klachtenregeling 

Kwaliteitsvenster
- Personeelssamenselling
- Medezeggenschap
- Keurmerken
- Zorginhoudelijke Indicatoren
- Intern en Extern Toezicht
- Externe Partners
- Waardering Cliënten/Mantelzorgers
- Waardering Medewerkers/Vrijwilligers

> ANBI

> Vacatures

> Vriendenclub Malderburch

> Contact

Lettergrootte A A A

Welzijn op maat

U wilt zelf uw leven inrichten zoals u dat wilt en kunt. Of u bent mantelzorger die een ander begeleidt en bijstaat. Malderburch helpt u met voorzieningen en diensten. Als u hiervan gebruik wilt maken of meer informatie wenst stuurt u een e-mail of belt met de receptie.

Ouderenadviseur

De ouderenadviseur is er voor alle 55 plussers die zelfstandig wonen in de gemeente Heumen en voor iedereen uit de naaste omgeving (zoals partners, kinderen, familieleden, buren of kennissen). Aan de diensten van de ouderenadviseurs zijn geen kosten verbonden.

Mantelzorgondersteuning

Bij ons steunpunt Mantelzorg kunt u als niet professionele hulpverlener terecht voor deskundig advies en ondersteuning. Zoals bij het vinden van een goede balans tussen de zorg voor de ander en die voor uzelf. Iedere mantelzorger uit de gemeente Heumen kan contact opnemen. Mail mantelzorgheumen@malderburch.nl of bel onze receptie 024 – 3570570.

Bezoek en opvang

Soms wilt u als mantelzorger er even tussenuit. Onze vrijwilligers van de bezoek- en opvangservice kunnen uw zorg voor die tijd overnemen.

Klussendienst

Voor kleine reparaties in de (aanleun)woning kunt u als oudere en woonachtig in de gemeente Heumen onze klussendienst inschakelen. Zij helpen u tegen een kleine vergoeding.

Vervoer op Maat

Vervoer op Maat is bedoeld voor de inwoners van de gemeente Heumen. Met name ouderen en inwoners met een beperking maken hier gebruik van.  Vervoer op Maat rijdt elke dag van de week.
Waar rijdt Vervoer op Maat naar toe?
Vervoer op Maat is bedoeld voor de korte ritten in uw woonomgeving. Wij rijden behalve binnen de gemeente Heumen ook naar Dukenburg, Nijmegen Zuid, Nijmegen Midden, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Molenhoek en Mook. Tevens is het mogelijk om naar diverse ziekenhuizen en verpleeghuizen in de omgeving vervoerd te worden.
Wat kost Vervoer op Maat?
De prijs van een enkele rit is € 4,- de kaartjes zijn te koop bij de chauffeur. U kunt ook gebruik van de voordeel-knipkaart. Deze kaart is voor € 40,00 te koop bij de chauffeur en bij de bistro van Malderburch.
Reserveren
U kunt telefonisch een rit aanvragen bij Malderburch via telefoonnummer 024 - 357 0570. Dit kan maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00. U kunt ons ook bereiken via het e-mailadres: vervoeropmaat@malderburch.nl  U kunt een rit uiterlijk de dag van te voren voor 12.00 uur reserveren en een rit in het weekend de vrijdag van te voren voor 12 uur.